EvenementenZomersportweek 2022

Aan het einde van de zomervakantie (22 t/m 26 augustus) organiseren we samen met Sociaal Werk De Kear en lokale sportverenigingen weer de ZOMERSPORTWEEK ☀️🌴
Om hier ook dit jaar een groot succes van te maken vragen we lokale verenigingen om hun sport te promoten door middel van een open les of clinics. Wie weet enthousiasmeer je zo kinderen om uiteindelijk lid te worden van jouw vereniging. Zo verzonden we al een uitnodigingsbrief aan de sportverenigingen om zich op te geven en het aanbod aan te melden. ✅ Hieronder kun je de brief lezen:
⏬⏬⏬⏬⏬
Beste sportvereniging,
Eindelijk een zomer zonder maatregelen! Daarom is het de perfecte tijd om weer een fantastische zomersportweek te organiseren. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig!
 
Om ervoor te zorgen dat kinderen tot 12 jaar in beweging komen en aan sluiten bij sportverenigingen, organiseren Sportbedrijf de Fryske Marren en Sociaal Werk De Kear in samenwerkingen met plaatselijke sportverenigingen een zomersportweek (22 t/m 26 augustus). De afgelopen jaren waren zwaar voor verenigingen, trainingen en wedstrijden mochten niet meer door gaan en leden zaten maanden lang thuis. De zomersportweek is een mooie kans voor sportverenigingen om hun sport te promoten en nieuwe leden te werven.
Om van de zomersportweek een succes te maken, hebben wij uw hulp nodig!
 
Wat kan u doen?
We zijn op zoek naar sportverenigingen in de Fryske Marren die in week 34 op één of meerdere momenten een clinic/training willen aanbieden op hun eigen locatie. Met dit idee willen we enerzijds bereiken dat basisschoolkinderen een nieuwe sport kunnen ontdekken en een leuke activiteit uitvoeren tijdens hun vakantie. Anderzijds is dit een mooie kans voor de sportverenigingen om hun sport te promoten.
 
De clinics/trainingen zullen plaatsvinden van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus. De sportvereniging bepaalt zelf hoe vaak er in deze week een training of clinic wordt verzorgd en hoeveel kinderen er welkom zijn per training.
 
Het vervolg….
Hou https://sportaanbod.sportbedrijfdfm.nl/ in de gaten! In september vindt namelijk de nationale sportweek plaats, dit een vervolg van de Zomersportweek, het is dus niet hetzelfde. Via het platform worden jullie op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
 
Hebben we u enthousiast gemaakt? Mooi!
We vragen u om via onderstaande link aan te geven of en hoe u als sportvereniging invulling zou kunnen geven aan deze zomersportweek. U kunt uw sportaanbod doorgeven tot en met 15 augustus 2022 (week 33).
 
Aanmelden kan via dit platform: https://sportaanbod.sportbedrijfdfm.nl/. Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.
 
Bij vragen kunt u contact opnemen met: j.holtrop@sociaalwerkdekear.nl en mvoorintholt@sportbedrijfdfm.nl
 
Vriendelijke groet,
Jildau Holtrop, Buurtwerker Sport en Cultuur & Manon Voor in ’t Holt, Sportbedrijf De Fryske Marren.

Sportbedrijf De Fryske Marren