HomeVergaderzaal

Vergaderzaal

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Bij Swim&Sportfun beschikken wij over een ruime vergaderzaal die voor een uur, een dagdeel, of een hele dag gehuurd kan worden door verenigingen, bedrijven, of sportclubs.

Informatie

Vergaderlocatie in Friesland

Voor groepen tot ongeveer 20 personen ben je bij ons aan het juiste adres voor een vergaderlocatie in Friesland. Een aantal voorbeelden van vergaderingen die je bij ons kunt houden;

 • Bestuursvergadering
 • Algemene ledenvergadering (ALV)
 • Overleg

Sportieve vergaderlocatie in Friesland

De vergaderlocatie van Sportfun is een bijzondere locatie omdat er veel verschillende activiteiten plaatsvinden. Naast alle sportfaciliteiten is er namelijk ook nog het aangrenzende zwembad. Door de combinatie van al deze activiteiten is deze locatie een goede optie voor een vergadering of andere bijeenkomst.

Joure en omgeving

Deze vergaderlocatie in het mooie Joure (Friesland) heeft natuurlijk nog meer te bieden dan de ruimte zelf. Tijdens de pauze kun je genieten van een wandeling door Joure. De winkelstraat heeft unieke winkels en gezellige restaurantjes voor een lunch of diner. Joure ligt aan de A6 en A7; door deze centrale ligging is deze unieke vergaderlocatie ook nog eens gemakkelijk bereikbaar vanuit Heerenveen en Leeuwarden.

Vergaderruimte

Contact

Wil je meer weten of de vergaderruimte reserveren? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

  Naam:

  Telefoonnummer:

  E-mailadres:

  Bericht:

  Sportbedrijf De Fryske Marren