HomeVacatures – horecamedewerker

Horecamedewerker

Wij zoeken op oproepbasis in de weekenden en vakanties enthousiaste HORECAMEDEWERKERS (m/v)

Lijkt het je leuk om in Swim&Sportfun te werken, pas je in ons team van horecamedewerkers en woon je in Joure of de directe omgeving daarvan?  Solliciteer dan snel!

Vacature

Functieomschrijving:
Als horecamedewerker kom je te werken binnen ons horecateam. De horeca is zowel voor subtropisch zwembad Swimfun als voor Sportfun. De werkzaamheden bestaan uit het verkopen en bereiden van snacks, diverse broodjes, ijs, koffie of een biertje. Daarnaast zorg je ervoor dat de horeca er netjes en verzorgd uitziet. Kortom; een leuke functie!


Functie- en opleidingseisen

  • Je bent een echte aanpakker en gastvrijheid zit in je DNA;
  • Je neemt je verantwoordelijkheid, helemaal op het gebied van de hygiëneregels rondom voedselveiligheid;
  • Flexibel inzetbaar overdag, ‘s avonds, weekends en tijdens vakanties;
  • Ervaring in de horeca is niet vereist wel een pré;
  • In bezit zijn van Sociale Hygiëne is niet vereist wel een pré.

Wat wij bieden:

  • Een jong en dynamisch bedrijf waar het om sport draait;
  • Een open, informele en hechte cultuur;
  • Een salaris conform CAO Zwembaden;
  • Je mag kosteloos gebruikmaken van de faciliteiten binnen ons complex;
  • Een super gemotiveerd en professioneel team dat houdt van uitdaging, creativiteit en een grote dosis fun.

Enthousiast
Spreekt de functie je aan, voldoe je aan de functie-eisen en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan? Dan zien wij jouw motivatie graag tegemoet via nvandermeer@sportbedrijfdfm.nl
t.a.v. personeelszaken. Het aantal uren is in overleg.  Wij zoeken meerdere medewerkers. 

Vacature Horeca Medewerker

Over Swimfun & Sportbedrijf De Fryske Marren

Altijd al willen werken in tropische sferen? Dan ben je bij Swimfun Joure aan het goede adres! Met jaarlijks ruim 250.000 bezoekers is Swimfun het meest bezochte recreatieve uitje in Noord Nederland. Daarnaast is Swimfun in 2019 verkozen tot beste zwembad van Nederland met haar recreatieve elementen zoals de Wildwaterbaan, Magic Oval en Tube Slide. Met rond de 60 personeelsleden staan wij iedere dag klaar voor recreatieve, maar ook sportieve zwemmers. Voor sportieve zwemmers organiseren wij doelgroepslessen. Dit zijn: aquabootcamp, aquagymaquajoggenaquarobics, aquavaria, aquavaria BBB, baby- en peuterzwemmen, banen zwemmen, trimzwemmen, zwangerschapszwemmen en zwemlessen. De zwemlessen geven wij onder de naam Zwemschool De Fryske Marren met onze eigen zwemlesleerlijn, Ik Ben Zwemveilig. Een moderne kijk op wat nu echt belangrijk is voor een kind om te leren zwemmen. Het team van Swimfun bestaat uit zowel toezichthouders, als zweminstructeurs en horecamedewerkers.  

Swimfun Joure is onderdeel van Sportbedrijf De Fryske Marren. Bij Sportbedrijf de Fryske Marren staat, je raadt het al, sport centraal! Wij stimuleren, faciliteren en realiseren sportbeoefening en lichaamsbeweging. Hoe doen we dat dan? Met onze inzet brengen wij de inwoners van Gemeente De Fryske Marren in beweging. Op onze hoofdlocatie doen wij dat bijvoorbeeld bij zwembad Swimfun en Sporthal Sportfun in Joure, maar onze sportdocenten geven ook sportlessen op basisscholen en middelbare scholen door de hele gemeente. Het Sportbedrijf organiseert in wisselende formaties activiteiten voor diverse maatschappelijke doelgroepen. Hierbij valt te denken aan: ouderen, inwoners met een beperking, inwoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, kinderen met een motorische achterstand en sportdagen op het voortgezet onderwijs.

Sportbedrijf De Fryske Marren