HomeVacature – Teamleider Horeca Swim- en Sportfun

Teamleider Horeca Swim- & Sportfun

Sportbedrijf de Fryske Marren staat voor samen met plezier in beweging, Met meer dan 75 medewerkers werken we dagelijks in de mooie wereld van sport, bewegen, recreëren  en gezondheid. We dragen bij aan een gezonde en vitale samenleving, door het stimuleren, faciliteren en realiseren van sporten, bewegen. Zo stimuleren we sport- en beweegdeelname van jong tot oud. Ook beheren en exploiteren we zwemparadijs Swimfun en sportcomplex Sportfun in Joure.


Voor onze locatie Swim&Sportfun, met ca. 400.000 bezoekers per jaar, zijn wij op zoek naar een ondernemende horecaman of -vrouw!

Vacature

Wat ga je doen?
Als Teamleider Horeca, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de horeca van Swim&Sportfun. Je stuurt een team aan van ongeveer 20  vaste en flexibele horecamedewerkers aan en als dat nodig is spring je zelf bij om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zijn er klachten of problemen? Jij lost ze met een glimlach op. Samen met je team zorg je voor maximale hospitality en een maximale omzet.
Je hebt de ambitie om onze horeca naar een hoger niveau te tillen, waarbij je met jouw kennis en kunde de wensen van onze gasten in kaart brengt, hiervoor passende concepten vindt en deze samen met je collega’s vertaalt naar onze horeca. Daarnaast zorg je voor een goede presentatie, een strakke inkoop, een goed financieel beheer en weet je je team uit te dagen en te motiveren. Een uitdagende en zelfstandige functie dus, met flink wat uiteenlopende taken:

  • Je zorgt voor een gastvrije sfeer voor zowel gasten als medewerkers.
  • Je geeft leiding aan je team én draait zelf ook actief mee op de werkvloer.
  • Je coördineert de inzet van je team, daagt hen uit en motiveert hen.
  • Je zorgt voor een schone en veilige omgeving.
  • Je bent verantwoordelijk voor de algehele inkoop van de horeca alsmede de controle en rapportage daarvan.
  • Je hebt een duidelijke mening over het assortiment en de ontwikkeling en vernieuwing daarvan.

Wat bieden wij jou?

Naast een leuke, uitdagende baan en een dynamische werkplek, bieden we jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband in de functie van Teamleider Horeca. Een baan bij een organisatie waar sport, bewegen, recreëren en vitaliteit een belangrijke plek inneemt. Een super gemotiveerd en professioneel team dat houdt van uitdaging, creativiteit en een grote dosis fun. De vrijheid om de horeca van Swim&Sportfun naar een hoger niveau te tillen dat past bij onze ambities.  Het salaris is conform de markt en passend bij je functie en ervaring  We bieden je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben je en waar ben je goed in?

Je hebt een horecaopleiding afgerond en ervaring in het vak.

Je bent ondernemend, zelfstandig en weet van aanpakken

Je hebt ervaring met leidinggeven in de horeca en beschikt over een ondernemersmentaliteit.

Je bent in staat om een efficiënt en effectief inkoopbeleid en bent bekend met marges.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het is een pré wanneer je ook Fries, Duits en Engels spreekt.

Je bent gastvrij met een open houding.

Je beschikt over een proactieve, hands-on en professionele werkhouding.

Je bent bekend met HACCP-richtlijnen en beschikt je over een diploma Sociale Hygiëne of bent bereid deze te halen.

Je beschikt over een EHBO-, en BHV diploma of bent bereid deze te halen

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Enthousiast over deze baan?

Leuk, dan willen we graag kennismaken! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie naar nvandermeer@sportbedrijfdfm.nl via. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Nienke van der Meer, P&O Sportbedrijf De Fryske Marren via 0517 417648

Reageren op deze vacature kan t/m 31 maart 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Sportbedrijf De Fryske Marren