HomeVacature medewerker algemene hygiëne

Vacature Medewerker Algemene Hygiëne

Sportbedrijf De Fryske Marren is op oproepbasis opzoek naar een Medewerker Hygiëne. Herken jij je in deze vacature? Stuur dan snel je sollicitatie in de vorm van een brief, filmpje of iets anders creatiefs en wij nodigen je uit voor een gesprek.

Stuur een mail naar nvandermeer@sportbedrijfdfm.nl of bel 06 2157 7102. 

Vacature

Als medewerker Algemene Hygiëne ga je voornamelijk aan de slag met het schoonmaken en schoonhouden van onze accommodatie Swimfun & Sportfun. Je zorgt voor het signaleren van tekortkomingen. Daarnaast werk je samen in een team met enthousiaste collega’s. Team Hygiëne werkt nauw samen met team horeca en team lifeguards. Kortom; een leuke functie!

Jouw rol
Zorgen voor een optimale hygiëne. Netjes werken, niks overslaan en goed doorwerken. Dat lukt niet iedereen. Maar ons facilitair team draait er z’n hand niet voor om. Als medewerker Hygiëne speel je een belangrijke rol in de beleving van onze gasten. Een bezoek aan onze accommodatie moet indruk maken. En dat kan niet zonder optimale hygiëne. Jij zorgt voor de eerste indruk van onze gasten en je bent naast medewerker hygiëne hét aanspreekpunt voor onze gasten. Vanaf het moment dat de deuren openen tot ze weer sluiten zorg jij samen met jouw collega’s voor stralende schone en veilige accommodatie.

De uren zijn in overleg tussen 24 tot 32 uur per week.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast, netjes en gastvrij;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je spreekt de Nederlandse taal. (Engels en Duits is een pre);
  • Flexibel inzetbaar overdag, ‘s avonds, weekends en tijdens vakanties;

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende functie;
  • Een super gemotiveerd en professioneel team dat houdt van uitdaging, creativiteit en een grote dosis fun;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Jaaraanstelling met kans op een vaste aanstelling;
  • Cao-zwembaden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief goede pensioenregeling;
  • Positieve energie!

Ben jij de Medewerker Hygiëne die past bij het Sportbedrijf? Stuur dan snel je sollicitatie in de vorm van een brief, filmpje of iets anders creatiefs en wij nodigen je uit voor een gesprek. Stuur een mail of naar nvandermeer@sportbedrijfdfm.nl of 06 2157 7102. 

Organisatie

Bij Sportbedrijf De Fryske Marren staat, je raadt het al, sport centraal! Wij stimuleren, faciliteren en realiseren sportbeoefening en lichaamsbeweging. Hoe doen we dat dan? Met onze inzet brengen wij de inwoners van Gemeente De Fryske Marren in beweging. Op onze hoofdlocatie doen wij dat bijvoorbeeld bij Zwembad Swimfun en Sporthal Sportfun in Joure, maar onze sportdocenten geven ook sportlessen op basisscholen en middelbare scholen door de hele gemeente. Het Sportbedrijf organiseert in wisselende formaties activiteiten voor diverse maatschappelijke doelgroepen. Hierbij valt te denken aan: ouderen, inwoners met een beperking, inwoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, kinderen met een motorische achterstand en het organiseren van sportdagen.

Sportbedrijf De Fryske Marren