HomeVacature Docent Lichamelijk Opvoeding en aanjager Sport

Docent Lichamelijk Opvoeding en aanjager Sport

Sportbedrijf De Fryske Marren is opzoek naar een Docent Lichamelijk Opvoeding en aanjager Sport! Maak jij met jouw enthousiaste en sportieve houding het verschil?

Vacature

Wat ga je doen?

Je wordt ingezet als docent bewegingsonderwijs op scholen in het basisonderwijs in gemeente De Fryske Marren, omgeving Joure, Balk en Lemmer. Je gaat zelfstandig lessen bewegingsonderwijs verzorgen op meerdere basisscholen in de gemeente. De lessen variëren van groep 1 t/m 8. Wij verwachten een grote zelfstandigheid bij het voorbereiden en het geven van de lessen. Afstemming met basisscholen over de inhoud van de lessen en het begeleiden van CIOS-studenten maken onderdeel uit van je functie. Daarnaast vertegenwoordig je het Sportbedrijf bij maatschappelijke projecten (sport). Je bent het aanspreekpunt voor sportvragen in de gemeente en gaat actief als aanjager van sport in gesprek met partners om concrete resultaten te behalen.

Aantal uren: 1 tot 5 dagen per week.

Locatie: Joure en omgeving

Waar kom je terecht?

Sportbedrijf De Fryske Marren stimuleert, faciliteert en realiseert sportbeoefening en lichaamsbeweging. Het Sportbedrijf is een zelfstandige maatschappelijke organisatie. Samen met vele partners uit diverse sectoren zoals de zorg, onderwijs, welzijn, cultuur een recreatie werken wij elke dag aan een vitale en gezonde gemeente. Een gemeente waar sport, bewegen en vitaliteit een belangrijke plek innemen, waarin sport en bewegen voor iedereen zichtbaar en bereikbaar is. Met onze inzet brengen wij de inwoners in beweging. Dit doen wij in het bijzonder door de exploitatie en het beheer van Sportief Knooppunt Joure, beter bekend als Swimfun & Sportfun in Joure.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde ALO/Hbo-opleiding met lesbevoegdheid.
  • Bevoegdheid MRT is een Pré.
  • Je werkt op wisselende tijden en bent hierin flexibel.
  • Je bent een sportief persoon die zelfstandig kan werken, weet van aanpakken, kansen ziet en deze aangrijpt.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over een auto.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen wij je heel graag als nieuwe collega. Je start met een contract voor tot aan de zomer, waarbij kans op een vaste aanstelling tot de mogelijkheden behoort. Het aantal dagen dat je les geeft, is in overleg. Zo zou je het bijvoorbeeld kunnen combineren naast je huidige baan.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd en zie jij uitdaging in deze functie, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Stuur een korte motivatiebrief of filmpje samen met je CV naar ons op. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ilse Oenema. ioenema@sportbedrijfdfm.nl of 0513-417648. Reageren op deze vacature kan t/m 5 december 2023.

Sportbedrijf De Fryske Marren