HomeVacature allround medewerker financiële administratie

Allround medewerker financiële administratie

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional met ervaring in financiële administratie? Zoek je een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor diverse financiële processen? Dan is deze functie als Allround Medewerker Financiële Administratie bij Sportbedrijf de Fryske Marren wellicht iets voor jou! 

Stuur een mail naar nvandermeer@sportbedrijfdfm.nl of bel naar 06 2157 7102.
Reageren kan tot 25 juni 2023.

Vacature

Jouw rol
Als Allround Medewerker Financiële Administratie werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen. Je rapporteert aan de directie en hebt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen in een fijne werkomgeving.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages, het verwerken en controleren van facturen en transacties, en het beheren van crediteuren en debiteuren. Je houdt toezicht op de dagelijkse financiële administratie en zorgt ervoor dat alle (sub)administraties en balansposten nauwkeurig worden gecontroleerd en gecorrigeerd.
Naast deze verantwoordelijkheden houd je je ook bezig met het beheren en bijhouden van de personeels- en salarisadministratie, kassaregistratie en archivering van financiële documentatie. Je signaleert proactief eventuele tekortkomingen in de organisatie en doet voorstellen ter verbetering om de financiële processen nog efficiënter te maken.
Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten, kan de functie ook de mogelijkheid bieden om leiding te geven aan enkele medewerkers. 

Organisatie
Bij Sportbedrijf De Fryske Marren staat, je raadt het al, sport centraal! Wij stimuleren, faciliteren en realiseren sportbeoefening en lichaamsbeweging. Hoe doen we dat dan? Met onze inzet brengen wij de inwoners van Gemeente De Fryske Marren in beweging. Op onze hoofdlocatie doen wij dat bijvoorbeeld bij Zwembad Swimfun en Sporthal Sportfun in Joure, maar onze sportdocenten geven ook sportlessen op basisscholen en middelbare scholen door de hele gemeente. 

Het Sportbedrijf organiseert in wisselende formaties activiteiten voor diverse maatschappelijke doelgroepen. Hierbij valt te denken aan: ouderen, inwoners met een beperking, inwoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, kinderen met een motorische achterstand en het organiseren van sportdagen. 

Wat vragen wij van jou? 

• Je bent (minimaal) in het bezit van een afgeronde MBO4-opleiding (richting administratie); 

• Je hebt kennis en ervaring met administratieve systemen zoals MS Office (Exact is een pré); 

• Je bent communicatief en sociaal goed onderlegd; 

• Je bent goed in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken; 

• Je bent stressbestendig en in staat om deadlines goed te managen; 

• Je bent betrouwbaar en integer; 

• Je hebt financieel analytisch inzicht; 

• Je bent nauwgezet in het werk en hebt oog voor detail; 

• Je hebt kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan. 

Wat bieden wij jou? 

• Een afwisselende functie. 

• De kans om jezelf te ontwikkelen. 

• Uren in overleg. 

• Cao-zwembaden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief goede pensioenregeling. 

Ben jij de Allround Medewerker Financiële Administratie die past bij het Sportbedrijf? Stuur dan snel je sollicitatie en dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Stuur een mail naar nvandermeer@sportbedrijfdfm.nl of bel naar 06 2157 7102. Reageren kan tot 25 juni 2023. 

Vacature financiele administratie

Sportbedrijf De Fryske Marren