UpdatesUpdate Swimfun

Beste vaste bezoeker van Swimfun,

We mogen weer gedeeltelijk open! In deze nieuwsbrief geven wij meer informatie over het verloop van de doelgroepen de komende periode. De kleedkamers zullen open zijn en de douches gesloten. Tijdens het zwemmen is het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar verplicht. In deze nieuwsbrief leggen wij uit wat de gevolgen voor jou als vaste bezoeker zijn. Op 24 mei, Tweede Pinksterdag is Swimfun gesloten.

Recreatieve bezoekers

Recreatief zwemmen nog niet toegestaan. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen van de overheid komen wij hier door middel van een nieuwsbrief op terug.

Banen zwemmers

Vanaf 19 mei is banen zwemmen (onder voorbehoud) weer mogelijk.
Het is voor alle banen zwemmers verplicht om een plekje te reserveren in ons systeem. Dit kan als je in het bezit bent van een Swimfun pas, maar ook door een los kaartje te kopen. De prijs voor een los kaartje is €5,-, hiermee heb je een uur toegang tot het banen zwemmen. Banen zwemmen zal toegankelijk zijn voor zwemmers van 16 jaar en ouder.
De tijden zijn als volgt:

Tijdens het zwemmen is het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar verplicht. Alles is voorlopig nog onder voorbehoud van de maatregelen van het kabinet. Op maandag 17 mei weten we dit zeker.

Voorwaarden:

Verplicht online reserveren via de website van Swimfun;
De douches zijn gesloten, wij verzoeken dan ook om voor en na je bezoek thuis te douchen;
Je mag maximaal 5 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdstip aanwezig zijn;
Banen zwemmen is niet toegankelijk voor recreatief zwemmen of familiezwemmen;
Trek thuis je badkleding aan. Op een aangeduide locatie in de badinrichting hoef je als zwemmer alleen de ‘overkleding’ uit te trekken en in een meegenomen sporttas mee te nemen naar een aangewezen plek, inclusief schoenen. Na het zwemmen kan je jezelf omkleden in de daartoe aangewezen ruimten;
Verlaat direct na het zwemmen de accommodatie zo spoedig mogelijk via de routing naar de aangewezen uitgang.

Samen met jullie zorgen wij voor een veilig en schoon sportklimaat. Wij maken Swimfun extra schoon en kunnen het rooster wijzigen indien de situatie daarom vraagt.

Doelgroepen
Helaas kan tot nu toe alleen het banen zwemmen door gaan. Alle groepslessen binnen zijn nog niet toegestaan. Wel is het mogelijk om te komen banen zwemmen wanneer je een pas hebt voor een andere doelgroep. Dit geldt voor: Aquabootcamp, Aquagym, Aquajoggen, Aquarobics, Aquavaria (BBB), Trimzwemmen en Zwangerschapszwemmen.

Abonnementskaart
Alle huidige abonnementen zullen met 22 weken worden verlengd. Je hebt dus nog even om gebruik te komen maken van de lessen. Voor de doelgroepen zal de duur van hun pas worden verlengd, zo lang je hier nog geen gebruik van kunt maken.
Zwemles
Naast het banen zwemmen, is ook de zwemles toegestaan. Zwemlessen zullen ook doorgaan tijdens de zomervakantie.

Leren zwemmen moet vooral leuk zijn en leiden tot de grootst mogelijke zwemveiligheid na het behalen van het zwemdiploma. In een waterrijke provincie zoals Friesland is het van levensbelang om goed te leren zwemmen en uiteindelijk “zwemveilig” te worden. Als Zwemschool De Fryske Marren hebben wij op basis van onze decennialange ervaring en expertise het “leren zwemmen” opnieuw vormgegeven. We hanteren daarbij het door ons zelf ontwikkelde diploma “Ik ben Zwemveilig”.
Vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij beantwoord op onze website. Mocht je vraag niet beantwoord worden op de pagina dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of via Facebook. Onze organisatie werkt hard om alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en duidelijk te communiceren.

Voor nu hopen we dat jij en je naasten gezond blijven en we zien je graag in Swimfun wanneer dit weer veilig en verantwoord kan.

Met vriendelijke groeten,

Team Swimfun.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sportbedrijf De Fryske Marren