UpdatesSwimfun weer open!

Beste vaste bezoeker van Swimfun,

Zoals inmiddels bijna gebruikelijk na een persconferentie ontvang je van ons een nieuwsbrief. Wij gaan open voor recreatief zwemmen, en ook de doelgroepen zijn weer mogelijk. Tijdens het zwemmen is het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar verplicht. Ook de horeca zal geopend zijn.

Recreatief zwemmen: Zwem als een VIP

Voor het recreatieve zwemmen mogen wij vanaf aanstaande zaterdag weer open voor een beperkt aantal bezoekers tegelijk. Wij gaan VIP zwemmen aanbieden voor dezelfde entreeprijs als voorheen. Tijdens het zwemmen gelden vaste tijdsblokken van 2,5 uur. Vooraf reserveren en online betalen is hiervoor verplicht. Zwemmen als een VIP is niet toegankelijk voor bezoekers die gebruik willen maken van een Kindpas, vrijkaart van Swimfun, of een ticket aangeschaft via een externe partij. Alle attracties zijn open en ook de horeca.

Doelgroepen en banen zwemmen

Vanaf maandag 7 juni is het voor alle doelgroepen weer mogelijk om te komen zwemmen en dat is super! Een plekje reserveren in ons systeem is verplicht. Voor sommige doelgroepen zijn de tijden iets aangepast. De reden hiervan is dat er minder bezoekers tegelijk in het complex aanwezig mogen zijn dan voorheen. Alle veranderingen van tijden kun je zien in het reserveringssysteem. Zie hieronder een inschrijfknop. De inschrijfknop zal ook op onze website komen te staan.

Deze nieuwe maatregelen gelden voor alle doelgroepen. Dit zijn Aquabootcamp, Aquagym, Aquajoggen, Aquarobics, Aquavaria, Aquavaria BBB, Baby- en Peuterzwemmen, Banenzwemmen, Trimzwemmen en Zwangerschapszwemmen.

Sauna en zonnebank
Vanaf 5 juni mogen ook de sauna en zonnebank weer open. Hiervoor hebben wij een reserveringssysteem gemaakt. Het is voorlopig verplicht om een plekje te reserveren wanneer je gebruik wilt maken van de sauna of zonnebank.

Vragen?

De meestgestelde vragen hebben wij beantwoord op onze website. Mocht je vraag niet beantwoord worden op de pagina dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of via Facebook. Onze organisatie werkt hard om alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en duidelijk te communiceren.

Voor nu hopen we dat jij en je naasten gezond blijven en we zien je graag in Swimfun wanneer dit weer veilig en verantwoord kan.

Met vriendelijke groeten,

Team Swimfun.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sportbedrijf De Fryske Marren