HomeSportdag

Sportdagen

Tijdens schoolvakanties zitten we niet stil en organiseren we (gratis) sportactiviteiten voor kinderen van de basisschool in gemeente de Fryske Marren. Iedere keer bedenken we een leuk programma met voor ieder wat wils. De sport- en spelactiviteiten worden geleid en voorbereid door onze sportdocenten en studenten van CIOS Heerenveen.  Activiteiten vinden plaats rondom Joure, Lemmer en Balk.  

Als allereerste op de hoogte zijn van aankomende sportactiviteiten voor kinderen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief over sportactiviteiten.

Welke sportdagen staan er gepland? Zie het allemaal op deze pagina en meld je meteen aan!

Programma

De eerstvolgende activiteit is Pietengym op 2 december van 15:00 uur tot 16:00 uur in Sportfun. Deze activiteit is kosteloos en geschikt voor kinderen tot en met groep 4. Aan het einde ontvang je een écht pietendiploma en wie weet komt er ook nog een piet op bezoek!  Van 14:30 uur tot 15:00 uur gaan we schminken en is er tijd om te kleuren / knutselen. Van 15:00 uur tot 16:00 uur gaan we bezig met de pietengym.

Nog belangrijk: met de huidige coronamaatregelen kunnen ouders helaas niet komen kijken, pietengym valt onder een sportactiviteit en publiek is niet toegestaan. Wel is het mogelijk om op vertoon van een QR code iets te nuttigen in de horeca.

Alle activiteiten zijn voor verschillende leeftijden. Kijk voor tijden en leeftijden in ons reserveringssysteem onder aan de pagina.

Aanmelden

Meld je meteen aan voor de sportdagen via de knop hieronder.

Sportbedrijf De Fryske Marren