HomeSchoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi SV Nok

Schoolvoetbal 2024

Op woensdagmiddag 22 mei 2024 organiseert SV NOK, in samenwerking met FIIF, een schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen rondom Oudemirdum. Het toernooi vindt plaats op de velden van SV NOK en zal starten om 15:00 uur, rond 17:00 uur wordt het toernooi afgesloten.

Via deze weg willen wij jullie school uitnodigen deel te nemen aan dit toernooi. Om deel te nemen moet het team aan de volgende eis voldoen.

  • Er moeten minimaal 5 spelers in een team zitten, deze spelers moeten in groep 3 of 4 van de basisschool zitten. (mocht dit, omdat het een kleine school is, voor problemen zorgen dan kunnen jullie contact opnemen met mvoorintholt@fiif.frl

Tijdens het toernooi wordt er gespeeld op een kwart voetbalveld, we spelen vier tegen vier en er is geen keeper. In de teams mogen jongens en meisjes zitten. Het is mogelijk om met meerdere teams per school deel te nemen.

Aanmelden

Via onderstaande formulier kunnen de teams voor 26 april 2024 aangemeld worden. Na aanmelden ontvangt u een bevestiging.

Belangrijk

Met het organiseren van dit schoolvoetbaltoernooi verbinden wij ons met SV NOK aan de schoolsportkalender die wordt gelanceerd in juni 2024. Wij zijn ons ervan bewust dat deze uitnodiging op het laatste moment komt. Wij hopen in deze korte tijd genoeg teams bij elkaar te krijgen om een succesvol schoolvoetbaltoernooi op te zetten. Gaat dit qua aantallen niet lukken dan laten wij dit uiterlijk 3 mei 2024 weten.

Meld je aan!

Geef je hieronder op voor het schoolvoetbaltoernooi van SV Nok!

 

    Sportbedrijf De Fryske Marren