HomeSamenwerken

Samenwerken met Sportbedrijf de Fryske Marren

Om inwoners van de gemeente in beweging te krijgen, hebben wij een overzicht van het volledige sportaanbod in de gemeente gemaakt. We ondersteunen sport- en beweegaanbieders en waar mogelijk verbinden wij sport- en beweegaanbieders onderling of met sportievelingen en organisaties. Zo creëren we toegevoegde waarde.  

Op welke manier?

 • Voor ieder wat wils  

Sportbedrijf de Fryske Marren heeft partners door de hele gemeente. Wij beheren sportcomplex Sportfun en Swimfun in Joure. We kijken graag samen met jou naar een passende ruimte, met de juiste faciliteiten en materialen.

 • Het activeren van beweging 

Sportbedrijf de Fryske Marren helpt jou naar de volgende stap. Onze medewerkers helpen je om inwoners te bereiken en te enthousiasmeren voor jouw aanbod. Of je nu een nieuwe sport wilt introducereneen nieuwe doelgroep wilt aanspreken of een reserveringssysteem wilt opzetten: wij denken graag met je mee.  

 • Welzijnsinstellingen 

Ben je als welzijnsinstelling op zoek naar een locatie voor een sport- of beweegactiviteit? Sportbedrijf de Fryske Marren helpt je graag met het vinden van een geschikt aanbod en we verbinden je graag aan een juiste partner.  

SportFun

Contact

  Naam:

  Telefoonnummer:

  E-mailadres:

  Bericht:

  Sportbedrijf De Fryske Marren