UpdatesRookvrije Generatie Award Fryslân

Rookvrije Generatie Award Fryslân

Welk initiatief (of welke persoon) heeft volgens u in 2021 een impactvolle bijdrage geleverd aan de ‘Rookvrije Generatie’ in Fryslân? Wilt u dat dit initiatief kans maakt op de Rookvrije Generatie Award Fryslân, erkenning krijgt en met een mooi geldbedrag beloond wordt? Geef dit initiatief dan gelijk op via deze link. Aanmelden is mogelijk tot 1 april 2022.

Over de Rookvrije Generatie Award
De Rookvrije Generatie Award Fryslân is een wedstrijd, georganiseerd door GGD Fryslân, waarbij zowel inwoners van Fryslân als een jury stemmen op het beste initiatief dat bijdraagt aan een ‘Rookvrije Generatie’. Het doel van Rookvrije Generatie is om kinderen rookvrij te laten opgroeien door ervoor te zorgen dat ‘rookvrij’ steeds meer de norm wordt, zodat we kinderen kunnen beschermen tegen de schadelijke gevolgen van (mee)roken.
De winnaar

In de week van 11-15 april 2022 zal GGD Fryslân bekendmaken wie de genomineerden zijn. Vanaf dat moment kunnen de genomineerden campagne voeren voor hun idee en kunnen de inwoners van Fryslân stemmen op hun favoriete idee. Diegene met de meeste stemmen en het hoogste oordeel van onze deskundige jury onder leiding van Robert van de Graaf (50/50), zal uiteindelijk de award winnen en een mooi geldbedrag.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Ga dan naar www.ggdfryslan.nl/gezond-leven/roken/rookvrije-generatie-awards. Heeft u vragen over de Rookvrije Generatie Award Fryslân? Stuur dan een mail naar rookvrijegeneratie@ggdfryslan.nl

Sportbedrijf De Fryske Marren