HomePowerWalken

PowerWalken

Bij het Sportbedrijf kun je mee doen met deĀ PowerWalk Club van Joure! Onder begeleiding van onze enthousiaste trainer Sonja ga je op een laagdrempelige manier op pad en werk je aan je conditie en spierkracht. Loop je gezond door te PowerWalken in de buitenlucht. De trainingen vinden plaats in Joure met wisselende startlocaties en routes.

Wat is Powerwalken?

  • Doordacht concept met gevarieerde, leuke oefeningen
  • Geweldige groepsgeest en motiverend
  • Individuele aanpassing van de intensiteit
  • Altijd 1 voet aan de grond
  • Intensief bewegen in de buitenlucht
  • Geschikt voor iedereen, jong en oud, man of vrouw
  • Coronaproof

Hoe gaat dat dan?

PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Intensief bewegen

Tijdens een sessie PowerWalken zijn je armen en benen in beweging en werk je aan je conditie en je spierkracht. Je kunt snel of rustig bewegen en past je aan naar jouw eigen tempo. Ook gebruik je bij bepaalde oefeningen je eigen lichaamsgewicht. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen, en helpen ze rugproblemen te voorkomen.

Geschikt voor iedereen

Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!

Bewegingen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

PowerWalken

Aanmelden

Wil je meteen mee doen? Druk dan op onderstaande knop om je aan te melden!

Wil je meer informatie over het PowerWalken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

    Sportbedrijf De Fryske Marren