HomeLevelUp

LevelUp

Level Up is een extra gymles op niveau van het kind. Het aanbod is gericht op kinderen met faalangst, (kleine) motorische achterstand, minder zelfvertrouwen of plezier in bewegen. Het is de schakel tussen de reguliere gymles en het sporten bij een vereniging. Tijdens Level Up leren de kinderen grondvormen van bewegen, krijgen ze zelfvertrouwen door succeservaringen en bovenal staat PLEZIER en SPELENDERWIJS bewegen voorop. Dit doen we door kinderen de (basis)vaardigheden foutloos te leren.

Informatie

Bij Level Up bestaan de groepen uit maximaal 10 kinderen waardoor wij meer individuele aandacht en begeleiding kunnen geven. Zo kunnen wij goed rekening houden met de specifieke achterstand of het motorische probleem van elk kind. De lessen zijn op woensdagmiddag om 15:00 in de sporthal bij Sportbedrijf De Fryske Marren voor groep 1 t/m 4.

Vakdocent
Onze vakdocent(en) hebben een sport-pedagogische achtergrond waardoor zij steeds kunnen denken en handelen vanuit het perspectief van het kind. Zij sluiten aan bij wat het kind al wel kan en stimuleert hen om de volgende stap te maken. We zijn ervan overtuigd dat kinderen beter leren als ze plezier hebben in bewegen: je thuis voelen in de groep is daarom ook heel belangrijk!
Onze vakdocent(en) zijn in staat om de sport- en bewegingsactiviteiten op maat aan te bieden en kinderen uit te nodigen om verder te gaan en te genieten van de vaardigheden die ze leren.

Uitstroom
Als het kan en het kind ook zover is, helpen wij hem/haar aan een passende sportplek bij een reguliere sportvereniging. Daarbij is de keuze van het kind bepalend en proberen wij de overstap zo goed mogelijk te begeleiden en te volgen.

 

SportFun Klimmen

Aanmelden

Hieronder kun je je aanmelden. De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis.

  Naam:

  Geboortedatum:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  Email adres:

  Keuze introductieles:

  Gewenste datum introductieles:

  Extra informatie:

  Sportbedrijf De Fryske Marren