HomeJumping Fitness

Jumping Fitness

Sinds kort kun je bij het Sportbedrijf wekelijkse lessen Jumping Fitness komen volgen. Onder begeleiding van onze instructeurs ga je op speciale Bellicon trampolines aan de slag met een energieke workout waarbij diverse spiergroepen worden getraind. Spring je fit en gezond met meeslepende en adem(be)nemende muziek.

Programma

Wat is Jumping Fitness?

  • Doordacht concept met gevarieerde, leuke oefeningen
  • Geweldige groepsgeest en motiverende muziek
  • Individuele aanpassing van de intensiteit
  • Gemakkelijk aan te leren stappen
  • Maakt je lichaam snel strak en stevig
  • Geschikt voor iedereen, jong en oud, man of vrouw

Effectieve calorieverbranding

Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werk, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Dit is duidelijk effectiever voor het lichaam dan joggen en het ontlast bovendien de gewrichten.

Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen, en helpen ze rugproblemen te voorkomen.

Geschikt voor iedereen

Springen maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat we een intensieve training op energieke muziek bieden en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëren.

Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!

Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

Jumping Fitness

Lestijden

Jumping Fitness wordt gegeven bij Gymnasion Joure. Door corona omstandigheden zijn de tijden op dit moment afwijkend. U kunt contact opnemen met Gymnasion voor de actuele lestijden.

Aanmelden

Aanmelden kan via Gymnasion. Jumping Fitness is een samenwerking van Sportbedrijf De Fryske Marren en wordt gegeven bij Gymnasion Joure.

Sportbedrijf De Fryske Marren