HomeJump en Slide

Jump en Slide

Op maandag 9 augustus organiseert Sportbedrijf de Fryske Marren: Jump en Slide met steun van Provincie Fryslân. Lees hieronder meer. 

Friesland

Programma

Één dagje even de complete vakantiebeleving? Vol met een stormbaan, jumping fitness en zwemmen in Swimfun. Het evenement wordt afgesloten met een gratis patatje en drankje. Met steun van Provincie Fryslân organiseren wij op 9 augustus een Jump en Slide dag speciaal voor kinderen van de basisschool die dit jaar niet op vakantie kunnen en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De sporthal Sportfun in Joure wordt omgetoverd tot een waar speelparadijs met een stormbaan, Jumping Fitness voor kids, en nog meer leuke spellen we gaan ok zwemmen in Swimfun. Daarnaast krijgt ieder kind ook een gratis patatje en onbeperkt limonade. Gewoonlijk zou deze activiteit €19,95 per kind kosten, maar uw kind ontvangt gratis toegang. Het begint op 9 augustus van 10:30 uur met spellen in de sporthal tot 12:00 uur, om 12:00 uur gaan wij gezamenlijk eten en om 12:30 uur nemen wij een duik in Swimfun tot 15:00 uur.

Let op: Alleen voor kinderen van de basisschool die dit jaar niet op vakantie kunnen en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Jump en Slide

Sportbedrijf De Fryske Marren