HomeJump en Slide

Jump en Slide

Op maandag 9 augustus organiseert Sportbedrijf de Fryske Marren: Jump en Slide met steun van Provincie Fryslân. Lees hieronder meer. 

Programma

Één dagje even de complete vakantiebeleving? Vol met een stormbaan, jumping fitness en nog meer leuke activiteiten. Het evenement wordt afgesloten met een gratis patatje en drankje. Met steun van Provincie Fryslân organiseren wij op 9 augustus een Jump en Slide dag speciaal voor kinderen van de basisschool die dit jaar niet op vakantie kunnen en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De sporthal Sportfun in Joure wordt omgetoverd tot een waar speelparadijs met een stormbaan, Jumping Fitness voor kids, en nog meer leuke spellen. Daarnaast krijgt ieder kind ook een gratis patatje en onbeperkt limonade. Gewoonlijk zou deze activiteit €9,95 per kind kosten, maar uw kind ontvangt gratis toegang tot het ochtenddeel, of het middagdeel. Het ochtenddeel is op 9 augustus van 10:30 uur tot 12:30 uur en het middagdeel is van 12:30 uur tot 14:30 uur.  

Let op: Alleen voor kinderen van de basisschool die dit jaar niet op vakantie kunnen en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Sportbedrijf De Fryske Marren